Kontakt

Et havesøg vil typisk vare 1-2 timer og vil som regel foregå som en løs snak om mulige løsningsmodeller med udgangspunkt i den konkrete opgave. Det kunne f.eks. være I har brug for et nyt redskabsskur, men har brug for hjælp til at placere det på den mest hensigtsmæssige måde. Det kan også være I har behov for at få udvidet terrassen, men gerne vil have en snak om form og størrelse på den nye terrasse.

Man skal ikke forvente at stå med et brugbart tegningsmateriale ved afslutningen af et havebesøg, men omvendt kan det ikke afvises, at der vil blive slået et par kreative streger på et stykke papir. Skulle det vise sig, at der er behov for et mere gennemarbejdet tegningsmateriale, for at I kan komme videre med et konkret haveprojekt, vil dette, herunder pris, blive aftalt inden havearkitekten tager af sted igen. Hvilke muligheder vi kan tilbyde, kan du læse mere om under de øvrige ydelser.

Pris: 750-1500 kr. incl. moms
 
Det er vigtigt, at alle parter, der kan have indflydelse på havens fremtidige udformning og indhold, er til stede under havebesøget, ligesom det anbefales, at der arrangeres pasning af børn og husdyr.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ulrik Karberg Have- og Landskabsarkitekt MDL | Lemmingvej 22, 8600 Silkeborg  | Tlf.: + 45 22 63 93 04 | garden-design@mail.tele.dk